Brand Activation

/ BRAND ACTIVATION

Creëer met de RFID technology van TICSY een optimale brand awareness en interactie tussen merken en bezoekers. Maak het succes van je challenge of merkbeleving meetbaar door middel van een simpele swipe. Merken zijn tegenwoordig inherent aan de evenementenervaring van vandaag. Om echte merk awareness te creëren moeten events en festivals verder gaan dan alleen logo stages en banners. RFID polsbandjes kan de relatie tussen merken en een bezoeker tot een compleet ander niveau brengen. Merk activatie wordt nu meetbaar door gebruik van RFID polsbandjes.

Enkele belangrijke voordelen van brand activation zijn de statistieken die we zichtbaar kunnen maken over de populariteit van een merk en analytics op scans tijdens het event. Verder creëert dit een mooie brug tussen online en offline contact met brands.

COACHING

TICSY levert eventmanagement tips en coaching voor eventorganisatoren, brand agencies, brand managers, sponsors en aan commerciële partners om alle acties omtrent brand activation te optimaliseren. Denk aan fan custom deployments, fan engagement, event site planning, staff training en meer.

MEER WETEN OVER HOE U ALS MERK IN CONTACT KOMT MET DE EVENT BEZOEKER?