Cashless Betalen

/ CASHLESS BETALEN

TICSY verzorgt innovatieve cashless betaaloplossingen voor events en festivals door middel van een polsbandje of kaart in de huisstijl van het event. Deze nieuwe technologie biedt unieke kansen voor cashless betalen, accreditatie op events, crowd management en creëert geweldige kansen als het gaat om het versterken van merken voor sponsoren. Breng je sponsor direct in contact met je bezoeker.

Cashless betalen vervangt het gebruik van cash op events volledig. Dankzij TICSY worden met cashless en draadloos betalen interessante feiten zichtbaar gemaakt die voor eventorganisatoren de ideale tool zijn om realtime de juiste beslissingen te nemen voor het optimaliseren van je event. Denk hierbij aan omzetcijfers van de bar(medewerker), foodtrucks of merchandise stands. Men kan te allen tijde, voor en tijdens het event, geld opwaarderen met een TICSY polsbandje of kaart. Ook kan men tijdens het event opwaarderingen automatisch laten autoriseren via PayPal. Dit betekent dat je niet meer in de rij hoeft te staan voor een pinautomaat of het loket om op te waarderen, maar meteen op kan gaan in het festival en door kan lopen richting de bar. Een perfecte eventbeleving voor elke bezoeker en organisator.

Het cashless payment systeem van TICSY kan te allen tijde volledig offline draaien om constante cashless betalingstransacties te garanderen. Een online verbinding is vooral van belang om realtime inzicht te krijgen in de cijfers. Elke eventorganisator ontvangt achteraf een gedetailleerd rapport inclusief aanbevelingen vol kansen voor een eventuele volgende editie.

Bedenk voordat u begint met cashless betalen voor uw festival of event welke doelstelling u heeft met draadloos betalen. Hieronder enkele belangrijke voordelen die u hierbij kunnen helpen. Naar aanleiding van een duidelijke doelstelling helpen wij u in kaart te brengen waar het event aan moet voldoen voor een succesvolle ervaring en de juiste optimalisatie om een sterke omzet boost en eventbeleving te realiseren.

Cashless betalen zorgt voor een veel betere bezoekerservaring, meer omzet, efficiency en een beter inzicht in het bezoekende publiek. Ontdek de voordelen en bouw een solide business case om het event heen. Voor sponsoren die graag met events samenwerken is onze oplossing een belangrijke tool om direct in contact te komen met het publiek. Iets wat de traditionele adverteermogelijkheden helaas niet toelaten. Het is een groot pluspunt om sponsoren aan te trekken en mee te laten denken over cashless betalen, toegang te geven tot je publiek en de interactie met bezoekers aangaan door middel van challenges en winacties op locatie.

Meer weten over de mogelijkheden? Laat een bericht achter via onderstaand formulier of stuur een mail naar hello@ticsy.nl en we nemen gauw contact met u op.

 

BOOST JE OMZET

Boost je event omzet
door beter in te spelen
op de behoeftes van
je bezoeker.

 

SNELLE BARS

Bedien iedereen sneller
aan de bar door een snelle en
simpele swipe van een
festivalbandje

 

RAPPORTAGE

Krijg inzicht in het gedrag
van je bezoekers, de complete
baromzet en boost je omzet
door realtime de juiste
beslissingen te nemen.

 

VEILIG

Geniet van een veiliger gevoel
door minder cash op locatie en
minimaliseer elke mogelijkheid
tot diefstal en derving.

Een offerte of tips en tricks ontvangen voor cashless op uw event?

Vul hieronder uw gegevens zo volledig mogelijk in, inclusief uw vraag over cashless, en wij nemen gauw contact met u op.